Renovatie speelplaats Maantje

Op maandag 8 mei werden de renovatiewerken van speelplaats Maantje aangevat. Volg op deze pagina de vorderingen.

Precisiewerk
Vloerplaten op 15/6 geproduceerd, op 16/6 geleverd om te plaatsen! Maatwerk dat goed vordert. Intussen zijn we een weekje verder en krijgen ook de trappen vorm.

 

Vloerplaten
De speelplaats krijgt een vloer uit betonnen platen van 2 x 2 m en 10 cm dik. Ons project krijgt stilaan zijn nieuwe look. En het levert indrukwekkende beelden op. Bekijk het onderstaande filmpje!

 

Beweging
Speelplaatsbreed beeld deze keer: geniet mee!

 

Gevelwerken
De gevels op speelplaats Maantje krijgen een kleur, funderingen voor de speelplaats en de nieuwe overkapping worden afgewerkt. Een verrassing: een oude stookolietank die niemand nog wist liggen. De tank wordt volgens de huidige regelgeving schoongemaakt en opgevuld. En we werken verder!

 

Grondwerken
Grond en steenpuin voor de fundering af- en aanvoeren... grote machines zijn deze week aan zet. Riolering- en regenwaterafvoeren worden ondertussen in kaart gebracht en waar nodig aangepast. Eén ding is zeker: JOMA beweegt en het gaat vooruit!

 

Voorbereidingswerken heraanleg speelplaats M
Maandag 8 mei: de heraanleg van speelplaats Maantje start. Als alles loopt zoals gepland, verwachten we half juli het einde van deze werken. Deze week gebeuren de afbraakwerken. Die startten met het weghalen van de beplanting. Een indrukwekkend schouwspel. Geen nood, in het najaar planten we nieuwe bomen!

© JOMA secundair
Maantjessteenweg 130 - 2170 Merksem
Telefoon: 03/645.59.60 - e-mail: info(at)jomasecundair.be